Bent u zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of naar een boeiende job?

Online solliciteren
Huishoudhulp aanvragen

Wie is BalDeMo?

Voor de betere huishoudhulp!

Dienstenfirma BalDeMo is een jong, sociaal voelend en intergemeentelijke organisatie, opgericht door PWA's van Balen, Dessel en Retie en de OCMW's van Balen, Dessel, Mol en Retie.

Wij bieden onze klanten huishoudhulp met dienstencheques aan. Bij ons kunnen alle particulieren beroep doen op onze dienstverlening.

U ontvangt van ons een contract zodat alles op een correcte manier verloopt. Al onze medewerkers zijn verzekerd voor arbeidsongevallen, op het werk en van en naar het werk. Als klant bent u eveneens bij ons verzekerd voor schade die door de huishoudhulp zou kunnen worden veroorzaakt.

Dienstenfirma BalDeMo is een sociaalvoelend bedrijf dat bereid is kansengroepen een duurzame tewerkstelling te garanderen met aandacht voor opleiding en begeleiding. Zo krijgen al onze medewerkers een opleiding waarbij stilgestaan wordt bij o.a. poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim.

Wij streven ernaar onze medewerkers een vast contract te bieden. Dit geeft u meer kans op continuïteit. Wanneer uw huishoudhulp afwezig is, verwittigen wij u zo snel mogelijk en proberen wij u een oplossing voor te stellen indien u dit wenst.