Bent u zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of naar een boeiende job?

Online solliciteren
Huishoudhulp aanvragen

Wie is BalDeMo?

Voor de betere huishoudhulp!

Dienstenfirma BalDeMo is een jong, sociaal voelend en intergemeentelijke organisatie, opgericht door PWA's van Balen, Dessel en Retie en de OCMW's van Balen, Dessel, Mol en Retie.

Wij bieden onze klanten huishoudhulp met dienstencheques aan. Bij ons kunnen alle particulieren beroep doen op onze dienstverlening. Met onze jarenlange ervaring in het begeleiden en individueel opleiden van mensen leveren we een kwaliteitsvolle dienstverlening. Mensen staan bij ons centraal: zowel klant als werknemer. We streven een nauw en goed contact na met alle partijen door onze persoonlijke aanpak. Continuïteit in de dienstverlening is zeer belangrijk. We groeien als bedrijf elk jaar en zetten op verschillende vlakken in op trouw bij onze werknemers en klanten door hen te betrekken bij de werking.

U ontvangt van ons een contract zodat alles op een correcte manier verloopt. Al onze medewerkers zijn verzekerd voor arbeidsongevallen, op het werk en van en naar het werk. Als klant bent u eveneens bij ons verzekerd voor schade die door de huishoudhulp zou kunnen worden veroorzaakt.

Dienstenfirma BalDeMo is een sociaalvoelend bedrijf dat bereid is kansengroepen een duurzame tewerkstelling te garanderen met aandacht voor opleiding en begeleiding. Van bij de start meten we de kennis van onze nieuwe collega’s en maken we een individueel opleidingsplan naast en op de werkvloer samen met onze lesgevers en ervaren meters. Zo krijgen al onze medewerkers een opleiding waarbij stilgestaan wordt bij o.a. poetstechnieken, productkennis, werkattitude, ergonomisch en veilig werken, beroepsgeheim, ... Daarnaast organiseren we boeiende activiteiten met het personeel doorheen het jaar.

Door te werken in blokken van twee uur bieden we voor onze klanten enkele mogelijkheden. Af en toe iemand voor wat extra taken of seniorenklanten kunnen op die manier iemand meerdere malen per week laten komen.

Alle medewerkers werken met een vast contract. Dit geeft u meer kans op continuïteit. Wanneer uw huishoudhulp afwezig is, verwittigen wij u zo snel mogelijk en proberen wij u een oplossing voor te stellen indien u dit wenst.