Bent u zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of naar een boeiende job?

Online solliciteren
Huishoudhulp aanvragen

Schoonmaakproducten met een hart voor de natuur
BalDeMo kiest voor gezondheid

Dienstenfirma BalDeMo hecht veel belang aan veiligheid en gezondheid. We dragen eveneens met plezier bij aan een gezond binnenmilieu van woningen en het milieu in het algemeen.

Schoonmaakproducten hebben vaak een slechte invloed op mens, dier en milieu door de chemicaliën die ze bevatten. Onderzoek van de VUB en KUL toont aan dat de oorzaak van beroepsziekten zoals huid- en longaandoeningen bij huishoudhulpen gerelateerd zijn aan de schoonmaakproducten waarmee ze werken.

Een lange zoektocht heeft ons geleid naar YOKUU! De producten van de Antwerpse ontwikkelaar Joris Jansen waarin wij 100 % geloven! Hopelijk overtuigen we jou ook!


Laat de huishoudhulp met de natuur je huis zuiveren.

Goed voor jouw binnenmilieu en goed voor de veiligheid van de huishoudhulp.
Weg met viezigheid, stof en geurtjes door de gezonde schoonmaakproducten van Yokuu!


Ons testpanel van huishoudhulpen is fan! Laten we je overtuigen!


Maak kennis met de YOKUU-producten.

Ontdek de YOKUU-producten…met korting! Speciaal voor BalDeMo, ontvangt u met de code “baldemo15” doorlopend 15% korting op het hele YOKUU-assortiment! BalDeMo promoot de producten van YOKUU aan zonder verdienmodel. Wij hopen enkel winst te boeken door de gezondheid van onze medewerkers en klanten te verbeteren.YOKUU Allesreiniger+
Koop nu

YOKUU Glasreiniger+
Koop nu

YOKUU Vloerreiniger+
Koop nu

Refill Starterpakket
Koop nu

Refill Glasreiniger+
Koop nu

Refill Badkamerreiniger+
Koop nuEen gezonde thuis EN een gezonde planeet

Met YOKUU zuivert de huishoudhulp je huis met de kracht van de natuur! Weg met viezigheid, stof en geurtjes. Een gezonde thuis en een planeet zonder afval. Dat is YOKUU! Daarnaast zijn de producten gemakkelijk en ergonomisch minder belastend in gebruik. Wat mooi meegenomen is.


De gezonde hygiënerevolutie? YOKUU!

Desinfecterende chemische producten doden alles, verstoren onze natuurlijke blootstelling aan goede bacteriën. En dan hebben we het nog niet over vervelende droge handen, de impact op de luchtwegen en de ontelbare gevarensymbolen op schoonmaakproducten. Met YOKUU, niet meer! De producten van YOKUU bevatten geen gevarensymbolen, omdat ze onschadelijk zijn, maar wel efficiënt tegen vuil en geurtjes!


Echte pareltjes, puur natuur!

Het is hoogtijd om de gezonde natuur terug in huis te halen. YOKUU maakt natuurlijke schoonmaakparels voor verschillende toepassingen. In de YOKUU parels huizen 15 miljard zuiverende bacteriën geoogst uit de Belgische Ardennen. Met elke bruisende parel bespaar je een plastieken wegwerpfles. Spray en veeg het oppervlak en nadien zuivert een leger schoonmaaksoldaten langdurig verder. Gemakkelijk toch!